Fribergs A6 Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Fribergs A6 Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Fribergs A6 Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fribergs A6 Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fribergs A6 Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fribergs A6 Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fribergs A6 Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Storg. 15 C, 553 21, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-713010.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fribergs A6 Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fribergs A6 Aktiebolag har idag 556358-9554 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Fribergs A6 Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse inom textilbranschen samt konsultverksamhet i anslutning härtill, uthyrning av butiksinredning och övriga inventarier samt bilar, handel med aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Fribergs A6 Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friberg, Klas Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lena Ingmarie som är född 1961 och har titeln Suppleant, Skärström, Eva Kristina som är född 1964 och har titeln Revisor, Axelsson, Lars-Erik som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .