Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlberg, Göran Magnus som är född 1946 och har titeln VD, Dahlberg, Göran Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Richard Magnus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med ekonomi och försäkringsverksamhet som huvudinriktning ävensom därmed finansiell verksamhet med fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank- rörelse eller i lag om kreditrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Försäkringshuset Göran Dahlberg Aktiebolag har 556363-8641 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.