Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556367-3242.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-120550 alternativt besöka eller skicka post till Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag på följande adress Klosterg. 50 B, 553 35, Jönköping.

Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-10-23.

I Malms Fastighetsbyrå i Jönköping Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wallgren, Birgitta Anna-Greta som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mäkleri med företag och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.