Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1989-10-10. Men sedan 1990-01-01 så har Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S. Hasselbacken 6, 561 38, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-131843.

Jönköping arbetar för att bolag som Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva formgivning och försäljning av ergonomiska hjälpmedel för kontors- och industriellt ändamål ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare även i egen räkning förvärva, förvalta och försälja värdepapper i form av finansiella instrument.

Firmatecknare för Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag och det är följande personer, Hultgren, Ulla som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Matts Olof som är född 1927 och har titeln Suppleant, Lidhed, Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Lidheds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ergo-Stöd i Huskvarna Aktiebolag är 556370-5242.