VELFAC AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva handel med byggnadskomponenter, särskilt fönster- och dörrsystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VELFAC AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är VELFAC AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1989-10-24 så skapades VELFAC AB och verksamheten är har F-skattsedel VELFAC AB har haft det sedan 1994-01-01.

VELFAC AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556375-1493 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är VELFAC AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med VELFAC AB så går det att nå dem via telefon på 036-344690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom VELFAC AB är Andersen, Morten Rosager som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Henrik Jesper som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jespersen, Finn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansen, Finn som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Strömbäck, Maria Helena som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .