BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB

Jönköpings län

Information

BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1989-11-24. Men sedan 1992-01-01 så har BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bordsv. 3, 556 52, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-395959.

Jönköping arbetar för att bolag som BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva bud och iltransporter av smågods, övrig varudistribution samt fisktransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB och det är följande personer, Sandström, Björn Valter som är född 1968 och har titeln Extern VD, Åbonde, Ernst Hans Tobias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Erik Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Forss, Ulf Michael som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för BRING EXPRESS JÖNKÖPING AB är 556377-9387.