Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556383-8456 är organisationsnummer för bolaget Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag finns i.

Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-01-15 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-54055 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva sågverksverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl Fritsell Försäljnings Aktiebolag och det är Hjertquist, Gunnar Ivar Oskar som är född 1949 och har titeln Likvidator, Axberg, Bo Gustaf som är född 1944 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,