Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB

Jönköpings län

Information

Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB är en verksamhet som finns i Jönköping. I Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hennix, Marianne som är född 1947 och har titeln VD, Malmqvist, Karl Arne Roland som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Hennix, Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB på telefon 036-123401.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultationsverksamhet inom medicin, ekonomi, management och kvalitet, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hennix, Marianne -Malmqvist, Karl Arne Roland

Kompetens & Kvalitet Marianne Hennix AB har 556384-9917 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.