ROD International Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och ROD International Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och ROD International Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ROD International Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ROD International Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-12. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som ROD International Aktiebolag ska trivas.

ROD International Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med nya och begagnade maskiner, returpapper, konsultverksamhet inom pappers- och massaindustrin samt import och export.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ROD International Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är ROD International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med ROD International Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-367373.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ROD International Aktiebolag är Jobanputra, Bharat som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jobanputra, Sushma som är född 1961 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

ROD International Aktiebolag har 556385-4479 som sitt organisationsnummer.