Bankeryds Plåt Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Bankeryds Plåt Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Bankeryds Plåt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Bankeryds Plåt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556401-2218.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-378933 alternativt besöka eller skicka post till Bankeryds Plåt Aktiebolag på följande adress Tallv. 25, 564 35, Bankeryd.

Bankeryds Plåt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bankeryds Plåt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Carlsson, Inger Marita som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva plåtslageri och utföra ventilationsarbeten samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.