Scandiline i Huskvarna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva handel med möbler samt värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scandiline i Huskvarna Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Scandiline i Huskvarna Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1990-09-26 så skapades Scandiline i Huskvarna Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556401-8009 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Scandiline i Huskvarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Scandiline i Huskvarna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-141639 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scandiline i Huskvarna Aktiebolag är Tingsvik, Sven Gunnar Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingsvik, Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .