Västbo Reportage Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Västbo Reportage Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Västbo Reportage Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Västbo Reportage Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Västbo Reportage Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Västbo Reportage Aktiebolag ska trivas.

Västbo Reportage Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redaktionell produktion av text och bild samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västbo Reportage Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Västbo Reportage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Västbo Reportage Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-123475.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Västbo Reportage Aktiebolag är Magnusson, Sven Oskar Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Högvik Hansson, Stina Johanna som är född 1979 och har titeln Suppleant, Magnusson, Albert Oskar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Västbo Reportage Aktiebolag har 556405-4640 som sitt organisationsnummer.