PC-Support i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva service av datorer, försäljning av datorer och datormaterial, utveckling av datortillbehör program, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PC-Support i Jönköping Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är PC-Support i Jönköping Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1990-09-24 så skapades PC-Support i Jönköping Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel PC-Support i Jönköping Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

PC-Support i Jönköping Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556405-5795 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är PC-Support i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med PC-Support i Jönköping Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-368451 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom PC-Support i Jönköping Aktiebolag är Svahn, Reine Axel Stefan som är född 1964 och har titeln VD, Svahn, Reine Axel Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööw, Lennart Bertil som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Cassegård, Ann Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån Elisabet Cassegård som är född och har titeln Revisor, .