Wallinders Trade Center Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Wallinders Trade Center Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Wallinders Trade Center Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wallinders Trade Center Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wallinders Trade Center Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-09-25. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Wallinders Trade Center Aktiebolag ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall arrangera utställningar och mässor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wallinders Trade Center Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Wallinders Trade Center Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Wallinders Trade Center Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-177037.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wallinder, Inger Margareta -Wallinder, Veine.

De som är på något sätt har med Wallinders Trade Center Aktiebolag är Wallinder, Veine som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Wallinder, Inger Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallinder, Eric Peter Wilhelm som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Wallinders Trade Center Aktiebolag har 556406-5281 som sitt organisationsnummer.