Analysen i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

556411-3495 är organisationsnummer för företaget Analysen i Jönköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Analysen i Jönköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Analysen i Jönköping AB finns i.

Analysen i Jönköping AB har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Analysen i Jönköping AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Analysen i Jönköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Analysen i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Analysen i Jönköping AB så kan ni göra det på telefon genom 036-122400 eller genom brev på följande adress:
Ceresg. 6, 554 66, Jönköping

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med ekonomi och försäkringsverksamhet samt handel med fonder som huvud- inriktning, ävensom därmed förenlig finansiell verksamhet, med fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Analysen i Jönköping AB och det är Larsson, Leif Vallentin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunilla Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,