I-Sport i Täby AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och I-Sport i Täby AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och I-Sport i Täby AB är ett av dem. Statusen för I-Sport i Täby AB är att Bolaget är aktivt.

I-Sport i Täby AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-04. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som I-Sport i Täby AB ska trivas.

I-Sport i Täby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att I-Sport i Täby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är I-Sport i Täby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med I-Sport i Täby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51801430.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med I-Sport i Täby AB är Wernersson, Bernt Thomas som är född 1964 och har titeln VD, Wernersson, Bernt Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Per Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersch, Björn Erik Viking B som är född 1968 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Fogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

I-Sport i Täby AB har 556411-5607 som sitt organisationsnummer.