Air Inn Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Air Inn Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Air Inn Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1990-12-12 så skapades Air Inn Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Air Inn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Air Inn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-6255 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Air Inn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Air Inn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-311290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Irani, Kekee Merwan -Ullberg, Kaj Håkan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Air Inn Aktiebolag är Ullberg, Kaj Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Irani, Kekee Merwan som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Irani, Gun Ann-Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Ullberg, Ann Gunilla Britt-Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.