Hus & Mäklar Design i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är ett av dem. Statusen för Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är att Bolaget är aktivt.

Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-02-20. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Hus & Mäklar Design i Jönköping AB ska trivas.

Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mäklarverksamhet av fastigheter, design av skyltar, PR-material samt för belysningsbranschen, förvalta värdepapper och ädelmetaller, utföra bygg- och markarbeten, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hus & Mäklar Design i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hus & Mäklar Design i Jönköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8840666.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hus & Mäklar Design i Jönköping AB är Öström, Hans Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öström, Aino Inkeri som är född 1935 och har titeln Suppleant, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hus & Mäklar Design i Jönköping AB har 556418-4918 som sitt organisationsnummer.