Br. Blom & Co Förvaltning AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Br. Blom & Co Förvaltning AB. Det finns flera företag som liknar Br. Blom & Co Förvaltning AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Br. Blom & Co Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-19 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1991-01-28 så har Br. Blom & Co Förvaltning AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Br. Blom & Co Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Br. Blom & Co Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hagaleden 1, 553 39, Jönköping. Vi ni istället prata med Br. Blom & Co Förvaltning AB så kan ni göra det på 036-124800.

Bolaget ska förvalta värdepapper, fastigheter och inventarier, utföra reparationer och service av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Blom, Bengt Thomas -Blom, Marcus Robert -Claesson, Lena Margareta .

Br. Blom & Co Förvaltning AB har 556418-8596 som sitt organisationsnummer.