DR Digital Radio Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556419-0170 är organisationsnummer för verksamheten DR Digital Radio Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DR Digital Radio Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som DR Digital Radio Aktiebolag finns i.

DR Digital Radio Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-03-18 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DR Digital Radio Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DR Digital Radio Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för DR Digital Radio Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Gustaf Sigfrid -Malm, Johnny

Vill ni komma i kontakt med DR Digital Radio Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-307725 eller genom brev på följande adress:
Kompanig. 1, 553 05, Jönköping

Bolaget skall tillverka och försälja elektrisk styr-, regler-, mät-, övervaknings- och kontrollutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DR Digital Radio Aktiebolag och det är Malm, Johnny som är född 1952 och har titeln VD, Malm, Johnny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Gustaf Sigfrid som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Marit Constance som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Westesson, Anders Jacob som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor