Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556421-1497.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-371383 alternativt besöka eller skicka post till Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag på följande adress Kappsimmarv. 36, 564 34, Bankeryd.

Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eurofurn Möbelagenturer Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Miller, Ingrid Kerstin som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med möbler och annan heminredning, legotillverkning inom verkstadsindustrin, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.