Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tjärnén, Carl Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Tjärnén, Carl Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Claes Göran Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Sven Harry Emanuel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sonny Daniel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallberg, Göte Gustaf Vilhelm som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotTörnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag på telefon 036-369030.

Bolaget skall bedriva försäljning,reparationer och service av lastbilar, övriga fordon och lastbryggor samt försäljning av reservdelar och idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Skeppsbrons Bilverkstad Aktiebolag har 556424-9059 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.