Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nylander, Gösta Sven Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönewald, Hans Joachim Peter som är född 1943 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag på telefon 036-719345.

Bolaget skall, under förutsättning av medgivande av Sveriges Advokatsamfunds styrelse, driva advokatverksamhet.

Idag är Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokaten Sveneric Nylander Aktiebolag har 556427-7696 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.