SYSteam Huskvarna ERP AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns SYSteam Huskvarna ERP AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. SYSteam Huskvarna ERP AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

SYSteam Huskvarna ERP AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556427-9171.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-149100 alternativt besöka eller skicka post till SYSteam Huskvarna ERP AB på följande adress Datorg. 1, 561 33, Huskvarna.

SYSteam Huskvarna ERP AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SYSteam Huskvarna ERP AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Aronsson, Daniel Verner Andreas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet företrädesvis genom att erbjuda systemstöd och lösningar inom området Enterprice Resource Planning samt därmed förenlig verksamhet.