Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-06-24. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag ska trivas.

Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper, konsultationer avseende byggnadsverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-712422.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Holmberg, Leif Gösta Alvar.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag är Holmberg, Leif Gösta Alvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Gertrud Iréne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Klas Gösta Johan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Storkvarn Aktiebolag har 556428-2993 som sitt organisationsnummer.