SCAVICO Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och SCAVICO Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och SCAVICO Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SCAVICO Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SCAVICO Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-08-14. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som SCAVICO Aktiebolag ska trivas.

SCAVICO Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, import och försäljning av livsmedel, äga och förvalta värdepapper, konsultativ verksamhet inom restaurangbranschen, asiatiska import och exportfrågor, kulturfrågor, handelsutbyte ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SCAVICO Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är SCAVICO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med SCAVICO Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-132828.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SCAVICO Aktiebolag är Ly, Kent Kiet som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Ta, Kim som är född 1933 och har titeln Suppleant, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

SCAVICO Aktiebolag har 556429-5417 som sitt organisationsnummer.