Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Apotekargränd 1, 553 20, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-160030.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag har idag 556433-1329 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlberg, Annika Karin Margareta -Elm, Cecilia Marie Liselott -Nygren, Gunnel Gerd Margareta -Rosenblom, Anna Margareta är den som för stunden ansvarar för Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag

Bolaget skall tillhandahålla och sälja tjänster inom socialtjänstens område och bedriva konsulterande verksamhet i anslutning till detta och därmed förenlig verksamhet.

I Familjevårdsgruppen i Jönköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nygren, Gunnel Gerd Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Annika Karin Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Elm, Cecilia Marie Liselott som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenblom, Anna Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisor, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .