ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556436-8016.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 036-389250 alternativt besöka eller skicka post till ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag på följande adress Batterig. 16, 553 05, Jönköping.

ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ALPNAERING SVERIGE Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindblad, Staffan Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Björkman, Karin Sofia som är född 1967 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import och försäljning av matprodukter och idka därmed förenlig verksamhet.