ERZZ Mat Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av matvaror till restauranger och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ERZZ Mat Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är ERZZ Mat Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1991-12-18 så skapades ERZZ Mat Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel ERZZ Mat Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ERZZ Mat Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556437-5318 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är ERZZ Mat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med ERZZ Mat Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-169515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ERZZ Mat Aktiebolag är Hanna, Michel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanna, Antvan Musa som är född 1952 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .