Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556438-8535.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-63100 alternativt besöka eller skicka post till Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag på följande adress Tallv. 7, 564 35, Bankeryd.

Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Jönköpings Kran & Travers Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Sven Håkan Vilhelm som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra service och reparationer av byggkranar, bygghissar och traverser jämte därmed förenlig verksamhet.