AV Styrteknik i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

AV Styrteknik i Jönköping AB är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som AV Styrteknik i Jönköping AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AV Styrteknik i Jönköping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

AV Styrteknik i Jönköping AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1991-12-30. Men sedan 1992-01-01 så har AV Styrteknik i Jönköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AV Styrteknik i Jönköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-812950.

Jönköping arbetar för att företag som AV Styrteknik i Jönköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AV Styrteknik i Jönköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva installering, projektering och försäljning av AV teknik och styrteknik.

Firmatecknare för AV Styrteknik i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Rubin, Anders Henry Vilhelm -Rubin, Annika Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AV Styrteknik i Jönköping AB och det är följande personer, Rubin, Anders Henry Vilhelm som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubin, Annika Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AV Styrteknik i Jönköping AB är 556439-0713.