Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mekanikerv. 1, 564 35, Bankeryd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-370550.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag har idag 556440-6451 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verkstadsindustri samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Josefsson & Gustafsson Metall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Helge Hans Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Verner Hans Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Tomas Arne som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Leif som är född 1938 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.