Gränna Privattandläkare Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tandvård och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gränna Privattandläkare Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Gränna Privattandläkare Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1992-01-22 så skapades Gränna Privattandläkare Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gränna Privattandläkare Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556441-2897 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Gränna Privattandläkare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Gränna Privattandläkare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0390-10008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gränna Privattandläkare Aktiebolag är Bengtsson Lindbom, Birgit Edith M som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbom, Josefin Frida Emilia som är född 1986 och har titeln Suppleant, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .