Mats Lidström Handels Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Mats Lidström Handels Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Mats Lidström Handels Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mats Lidström Handels Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mats Lidström Handels Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Mats Lidström Handels Aktiebolag ska trivas.

Mats Lidström Handels Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med slakt- och livdjur och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Lidström Handels Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Mats Lidström Handels Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Mats Lidström Handels Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-92386.

Firman tecknas var för sig av -Lidström, Mats Erik -Roman, Gerd Margareta.

De som är på något sätt har med Mats Lidström Handels Aktiebolag är Lidström, Mats Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Roman, Gerd Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Tivelius, Lars Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Mats Lidström Handels Aktiebolag har 556441-6864 som sitt organisationsnummer.