Julafton AB

Jönköpings län

Information

556443-6920 är organisationsnummer för verksamheten Julafton AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Julafton AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Julafton AB finns i.

Julafton AB har varit registrerat sedan 1992-02-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Julafton AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Julafton AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Julafton AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Kiland, Katrina Birgitta -Kiland, Svante John Olof

Vill ni komma i kontakt med Julafton AB så kan ni göra det på telefon genom 036-302430 eller genom brev på följande adress:
Bårarpsv. 4, 556 28, Jönköping

Bolaget skall marknadsföra och producera reklam och driva marknadsföringsprojekt, samt utföra konsultuppdrag- och utbildning inom data och IT i skolor och näringsliv samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Julafton AB och det är Kiland, Svante John Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiland, Katrina Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,