Bergvalls Elektronik i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Bergvalls Elektronik i Jönköping AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Bergvalls Elektronik i Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergvall, Anna-Stina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Bengt Allan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gross, Jan Åke Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, J-Å Gross Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergvalls Elektronik i Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bergvalls Elektronik i Jönköping AB på telefon 036-147689.

Bolaget skall bedriva konsult- och utvecklinguppdrag inom elektronik och databranschen, uthyrning av maskiner, idka finansieringsverksamhet, dock ej sådan som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bergvalls Elektronik i Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bergvalls Elektronik i Jönköping AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bergvalls Elektronik i Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bergvalls Elektronik i Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergvalls Elektronik i Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bergvalls Elektronik i Jönköping AB har 556446-2884 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.