Carl Bonde Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall tillhandahålla varor och tjänster till verksamheter där service ingår, företrädesvis i branscher som hotell- och restaurang och service-organisationer som hälsovårds- och informationscentraler. Dessutom skall bolaget erbjuda ekonomiska värderingar av verksamheter och fastigheter, samt äga och förvalta värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carl Bonde Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Carl Bonde Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1992-10-15 så skapades Carl Bonde Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Carl Bonde Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556451-4346 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Carl Bonde Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Carl Bonde Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carl Bonde Aktiebolag är Bonde, Fredrik Jacques som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bonde, Margaretha Ann-Kristin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Engdahl, Rolf Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .