Levande Lejon Inredning Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Levande Lejon Inredning Aktiebolag är ett bolag som finns i Jönköping. I Levande Lejon Inredning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lejon, Siv Elisabet som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lejon, Carl Petter som är född 1981 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Levande Lejon Inredning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Levande Lejon Inredning Aktiebolag på telefon 036-307740.

Bolaget skall bedriva konsult- och försäljningsverksamhet avseende möbler och övriga inventarier inom hem och offentlig miljö och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Levande Lejon Inredning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Levande Lejon Inredning Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Levande Lejon Inredning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Levande Lejon Inredning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Levande Lejon Inredning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Levande Lejon Inredning Aktiebolag har 556452-0905 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.