Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag är ett företag som finns i Jönköping. I Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fasth, Hans Morgan Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Fasth, Rolf Herbert Leo som är född 1937 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag på telefon 036-129180.

Bolaget skall bedriva elektriska installationer, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Jönköpings Ljus & Kraft Aktiebolag har 556452-5474 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.