Projektbolaget Sweden AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Projektbolaget Sweden AB. Det finns flera verksamheter som liknar Projektbolaget Sweden AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Projektbolaget Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1992-09-02 så har Projektbolaget Sweden AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Projektbolaget Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Projektbolaget Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Projektbolaget Sweden AB så kan ni göra det på 070-6169298.

Bolaget skall bedriva försäljning och förmedling av varor och tjänster inom branscherna: livsmedel, larm, lås, bevakning, byggvaror, möbeltillverkning, kosmetik, träbearbetning, hustillverkning, metall såsom plåtslageri, samt restaurang-, nöjes- och underhållningsbranschen. Dessutom äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Daniel Miran som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Torgil Sven Gunnar som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Projektbolaget Sweden AB har 556452-7397 som sitt organisationsnummer.