Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556452-8544.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-378933 alternativt besöka eller skicka post till Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag på följande adress Tallv. 25, 564 35, Bankeryd.

Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bankeryds Plåt & Vent Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Carlsson, Lennart Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Therén, Per Hans-Åke som är född 1955 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva plåt- och ventilationsarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.