LKN Finishing AB

Jönköpings län

Information

LKN Finishing AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som LKN Finishing AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LKN Finishing AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

LKN Finishing AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1992-09-18. Men sedan 1993-01-01 så har LKN Finishing AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bultv. 8, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LKN Finishing AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7481960.

Jönköping arbetar för att verksamheter som LKN Finishing AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LKN Finishing AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av utrustning för industriell ytbehandling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LKN Finishing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LKN Finishing AB och det är följande personer, Karlsson, Lars Arvid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Herbert Karlsson, Klara Lisbeth som är född 1940 och har titeln Suppleant, Gavel, Staffan Gunnar Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LKN Finishing AB är 556453-1589.