PEN Interiör AB

Jönköpings län

Information

PEN Interiör AB är ett bolag som finns i Jönköping. I PEN Interiör AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pantzar, David Nils som är född 1962 och har titeln VD, Karlsson, Stefan Anders Helmer som är född 1958 och har titeln Vice VD, Pantzar, David Nils som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Stefan Anders Helmer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Råsberg, Kenneth Erik Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfgren, Knut Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotFogelberg, Pierre Jeno Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Odqvist, Martin Erik som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PEN Interiör AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PEN Interiör AB på telefon 036-361780.

Bolaget skall bedriva mäss- och utställningsverksamhet nationellt och internationellt samt design och produktion av butiksinredningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är PEN Interiör AB av bolagstypen Aktiebolag.

PEN Interiör AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PEN Interiör AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och PEN Interiör AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PEN Interiör AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Pantzar, David Nils Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

PEN Interiör AB har 556453-5093 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.