MTP Multi Technology Products Aktiebolag

Jönköpings län

Information

MTP Multi Technology Products Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där MTP Multi Technology Products Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. MTP Multi Technology Products Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MTP Multi Technology Products Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MTP Multi Technology Products Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MTP Multi Technology Products Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåvingev. 3, 561 48, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-142881.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är MTP Multi Technology Products Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MTP Multi Technology Products Aktiebolag har idag 556453-5986 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Skogvard, Gun Birgitta -Skogvard, Kenneth Oscar Emanuel är den som för stunden ansvarar för MTP Multi Technology Products Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktutveckling inom transportsektorn samt produktutveckling och konsulttjänster inom bil- och dataindustrin, värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I MTP Multi Technology Products Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skogvard, Kenneth Oscar Emanuel som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogvard, Gun Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Vilhelmsson, Frank Roland Thomas som är född 1951 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .