Wennblom & Andersson AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Wennblom & Andersson AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wennblom & Andersson AB är ett av dem. Statusen för Wennblom & Andersson AB är att Bolaget är aktivt.

Wennblom & Andersson AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wennblom & Andersson AB ska trivas.

Wennblom & Andersson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel på agentbasis av plåt och ventilationsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wennblom & Andersson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Wennblom & Andersson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Wennblom & Andersson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-168282.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Nils Tore Hilmer -Wennblom, Kenneth Fred Sigvard.

De som är på något sätt har med Wennblom & Andersson AB är Wennblom, Kenneth Fred Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Tore Hilmer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna-Greta Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johansen, Anne-Lise som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Wennblom & Andersson AB har 556456-5165 som sitt organisationsnummer.