Kroppshyddan Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Kroppshyddan Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Kroppshyddan Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kroppshyddan Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kroppshyddan Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1992-11-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hoppets Torg 5, 553 21, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kroppshyddan Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-351450.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Kroppshyddan Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kroppshyddan Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva sjuk-, hälso- och friskvård samt försäljning av därtill hörande material samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kroppshyddan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kroppshyddan Aktiebolag och det är följande personer, Hallin, Karl Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallin, Harriette Inga-Lill som är född 1956 och har titeln Suppleant, Berglund Björn, A Barbro E som är född 1948 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kroppshyddan Aktiebolag är 556457-2377.