Gustafssons Cigarraffär AB

Jönköpings län

Information

Gustafssons Cigarraffär AB är ett företag som finns i Jönköping. I Gustafssons Cigarraffär AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Tommy Sven-Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gustafssons Cigarraffär AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gustafssons Cigarraffär AB på telefon 036-130157.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med tobaks- och kioskvaror, samt tips, lotteri och spelprovisioner jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gustafssons Cigarraffär AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gustafssons Cigarraffär AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gustafssons Cigarraffär AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gustafssons Cigarraffär AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gustafssons Cigarraffär AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gustafssons Cigarraffär AB har 556458-3945 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.