Capella Lampor Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Capella Lampor Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Capella Lampor Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Capella Lampor Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Capella Lampor Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Capella Lampor Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Capella Lampor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Solåsv. 22, 553 03, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-161720.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Capella Lampor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Capella Lampor Aktiebolag har idag 556464-8326 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Karl Markus -Nilsson, Ulf Torbjörn är den som för stunden ansvarar för Capella Lampor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av varor inom belysningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Capella Lampor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Karl Markus som är född 1978 och har titeln VD, Nilsson, Karl Markus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf Torbjörn som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Hans Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingalill Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .