GHV Fastighets Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556466-1816 är organisationsnummer för verksamheten GHV Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GHV Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som GHV Fastighets Aktiebolag finns i.

GHV Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-05-19 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GHV Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

GHV Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GHV Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med GHV Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0370-694900 eller genom brev på följande adress:
Lasarettsg. 3, 331 30, Värnamo

Bolaget ska direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GHV Fastighets Aktiebolag och det är Junefelt, Claes Gunnar Harden som är född 1960 och har titeln VD, Junefelt, Claes Gunnar Harden som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Gudrun Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Niclas som är född 1964 och har titeln Revisor, Erliden, Hans Pontus som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,