Byggkompaniet i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

556466-6351 är organisationsnummer för företaget Byggkompaniet i Jönköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggkompaniet i Jönköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Byggkompaniet i Jönköping AB finns i.

Byggkompaniet i Jönköping AB har varit registrerat sedan 1993-05-13 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggkompaniet i Jönköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Byggkompaniet i Jönköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggkompaniet i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Karlsson, Peter Anders

Vill ni komma i kontakt med Byggkompaniet i Jönköping AB så kan ni göra det på telefon genom 036-344430 eller genom brev på följande adress:
Masking. 2, 554 74, Jönköping

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggkompaniet i Jönköping AB och det är Karlsson, Peter Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnlund, Tommy Bengt Paul som är född 1972 och har titeln Suppleant, Blom, Håkan Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor